sâmbătă, decembrie 9

Ne vedem joi la Christmas Gallery!

Hello, prieteni!
Stiti, nu, cat de aglomerata e luna decembrie si cum uneori, in valtoarea evenimentelor si a alergaturii permanente si a traficului, uitam uneori tot ce e mai important: sa ne lasam patrunsi de spiritul Craciunului. Care, daca nu e in sufletul nostru, nu o sa vina niciodata din cadourile de sub brad, oricat de multe sau de pretioase ar fi acestea. Da, stiu ca stiti toate astea :).
Ce nu stiti e ca saptamana viitoare pe noi ne veti gasi la prima editie a Christmas Gallery. Un eveniment pe care, atat constient cat mai ales subconstient, il cautam, ni-l doream de ceva vreme. Mi-amintesc ca in urma cu doar 3-4 zile imi exprimasem dorinta de a participa la o actiune de tip social, prin care sa stiu si sa simt ca ajut efectiv niste persoane aflate in nevoie. Sunt tare bucuroasa ca nu mai am motive sa ma plang, dar mai ales ca am un motiv in plus sa ma bucur de Craciun ;).
Revenind, Christmas Gallery este un eveniment ce isi propune sa aduca magia Crăciunului pentru copiii bolnavi si săraci din Simnicul de Sus, o comuna din judetul Dolj. 
În funcție de suma strânsă din vânzarea decoratiunilor de Crăciun, realizate de organizator, si a diverselor obiecte si creatii artistice oferite de alte persoane, in scop caritabil, organizatorii vor achiziționa electrocasnice si conserve si alimente de baza pentru cel putin 6 luni. Dacă aveti pe acasa jucarii care va sunt de prisos le puteti aduce.

Este si un eveniment unde poti intalni oameni ca si tine, dornici sa ajute comunitatea in care traiesc, un eveniment de socializare intr-un cadru frumos, decorat de sarbatoare. 
Unele obiecte vor fi scoase la vanzare, altele vor fi licitate, iar toti banii obtinuti se vor indrepta catre aceste familii din Simnicu de Sus, in incercarea de a aduce spiritul Craciunului in casele si in sufletele lor.
Eu si Magnus vom fi acolo, fiecare cu cate 2 tablouri, care, din cate am inteles de la organizatori, vor fi scoase la licitatie. Veti gasi acolo decoratiuni atipice de Craciun, realizate de organizator, aranjamente florale, pe care eu una abia astept sa le vad (la pensie ma vad lucrand intr-o florarie, creand aranjamente florale - crazy, i know) si, asa cum spuneam, creatii artistice. 
Suntem noi insine curiosi, dar credem ca va fi un eveniment tare placut, care ne va umple de energie pozitiva si bucurie.
Sunteti bineveniti la Cafeneaua Come Back, joi 14 decembrie, incepand cu orele 18.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu