sâmbătă, decembrie 16

Secret Santa scrapbook-icesc, cu poze

Hello everyone si buna dimineata!
E sambata si e weekend si mai e doar o saptamana pana la Craciun! Motiv pentru care noi cei de la Intalnirile ReCreative am organizat ieri o intalnire speciala, fiind ultima din acest an. Asa ca ne-am transformat cu toti in Secret Santa ;). N-am avut caciuli destule, dar cred ca prindeti ideea oricum ;).
Hai sa va spun putin despre cum a inceput tot. Ideea ne-a venit acum 2 saptamani, adica la ultima Intalnire ReCreativa. A urmat tragerea la sorti, realizata de Magnus, pentru ca eu sa nu stiu nimic, normal ;). Ceea ce le-a indus putin in eroare pe fete, pentru ca Magnus a intrat de pe contul meu de FB si ele au crezut ca sunt eu. Ceea ce normal ca a generat intrebari: dar Vero stie cine-i Secret Santa ei? Noooo, n-am stiut nimic pana la final. Imi place la nebunie sa pastrez astfel de "secrete" dulci. Anyways, Santa a fost atat de dragut ca nu l-a nelijat nici pe Magnus, care a primit o felicitare de Craciun din Anglia si un set de carbuni, cu care a creat ceva pe loc, bineinteles ;). 
Eu am primit o pereche de cercei cu inimioare si pietricele, foarte delicati, o felicitare de Craciun din Anglia si un set de taguri scrapbooking. Cred ca am fost prea cuminte anul asta, ca Santa a fost super-generos.
In continuare va las cu "marturii" ale unei seri pline de incantare (nu stiu de ce telefonul meu a facut poze cam lipsite de culoare de data asta):Multumesc, fetelor, m-am simtit superb alaturi de voi si din nou abia astept urmatoarea intalnire :)!
Sa avem cu totii zile frumoase si sufletele pline cu spiritul Craciunului!

Pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu