Wednesday, December 13

Travelog de Roma (video)

Ca inspiratia mai vine si creand, e adevarat si o pot confirma din proprie experienta. Pe principiul "foamea vine mancand", si inspiratia vine creand.
Sa presupunem, de dragul argumentului, ca nu te simti cine stie ce inspirat azi. Nu-i bai, apuca-te oricum: sufleca-ti manecile, pregateste-ti instrumentele si treci la treaba. Incet-incet vei vedea cum inspiratia incepe sa-si faca simtita prezenta. Poate nu azi, poate nu maine, dar in curand vei simti nevoia sa tot creezi, si vei simti acea satisfactie aparte, a lucrului facut de tine, din care emana toatea pasiunea de care esti capabil. Mai e nevoie sa continui? Nu cred!
Spuneam intr-o postare recenta ca de cand au inceput Intalnirile ReCreative, simt ca am mult mai multa inspiratie. Asa ca de vreo 2-3 saptamani creez intr-una, sunt intr-un adevarat scrapbook "frenzy", si acum lucrez la al 4-lea album scrapbooking. Fiecare din cele 4 albume are un design diferit, primul fiind cel mai simplu, iar ultimul cel mai complicat, dar fiecare din ele este unic si original si special.
(nu stiu de ce le inverseaza uneori, dar ma enerveaza :))
Aici vi-l prezint pe al doilea, care e 99% gata. Acest album poate contine pana la 70 de poze, majoritatea de 9x13, iar restul mai micute, gen pasaport/photobooth. Fiecare pagina este gen plic cu deschidere pe sus, are un flap (pe laterala) pe fata, iar pe verso are un mini-buzunaras care contine un tag. In deschiderea de sus de tot a paginii intra un tag mare, unde incap 2 foto de 9x13.
Ah, a-propos de photobooth, stie cineva daca in Craiova avem pe undeva celebra "cabina foto" - aia din filme si videoclipuri, cu foto "la minut", in care intri, te prostesti cum vrei si iesi cu pozele? Ce mi-as dori o astfel de experienta :)!!! Stiu ca se inchiriaza la fel de fel de evenimente, dar eu ma refer la o cabina intr-o locatie gen mall, la care sa aiba acces oricine.
Oricum, revenind la scrapbooking - observati legatura dintre photobooth si scrapbooking, da ;)? - si la albumul de azi, va mai spun ca e vorba despre un "travelog/travelogue" - adica un album de calatorii, are 6 pagini si totul, absolut totul, de la pagini, pana la sistemul de legare si terminand cu coperta, este handmade. Sunt cat se poate de mandra de acest album, dar mai ales sunt satisfacuta cu experienta creatiei in sine. E o satisfactie din aceea molcoma si linistita, dar care iti umple sufletul in serile lungi si friguroase de iarna :). E o ocazie cu care am  realizat, odata in plus, ca amintirile noastre capata astfel extra-valoare. Comparativ cu cazul, cel mai adesea intalnit, in care le lasam in calculator si de care uitam cel mai adesea. Mi-am propus, cu acesta ocazie, sa fac un travelog pentru fiecare calatorie a noastra. Doamne ajuta, si la cat mai multe calatorii ;)!
Sper mult sa va placa si voua si sa va inspire :).
Zile frumoase si calme!


No comments:

Post a Comment