luni, ianuarie 8

Cand ceva vechi devine nou (video)

In primul rand imi cer scuze pentru pozele care au disparut de pe blog la anumite articole. Nu stiu ce se intampla, mi s-a spus ca tema aleasa e de vina. Mai stau putin si daca vad ca va continua in acest stil, revin la o tema blogger. Am intors pozele pe toate partile, degeaba: cand articolul nu mai e in "highlight" poza dispare. Cand intri in articol totul arata cum trebuie, dar de pe prima pagina dispare :(.
In orice caz, revenind la subiect, ceea ce vreau sa va prezint azi este un album mai vechi, de prin 2013 cred, si e primul meu album lucrat de la zero: adica, in afara de paginile propriu-zise, eu am confectionat si copertile si sistemul de legare. Marturisesc ca nu eu am inventat tehnica de legare, si nici design-ul paginilor. Care, a-propos, sunt de 4 feluri ina acest album. Las crafterii mai experimentati decat mine sa inventeze design-uri, si ii admir din suflet. 
Albumul are valoare sentimentala, pentru ca este primul confectionat de la zero. Chiar daca a fost facut din "firimituri" si chiar daca nu stapaneam perfect tehnica de legare, lucru care se si vede, inseamna mult pentru mine. Stiti cum se zice: "pentru toate exista un inceput" :).
Intentionez sa fac un nou album cu acelasi design, tocmai pentru ca vreau sa ii dau sansa sa arate perfect de la un capat la altul. Si asta ar fi prima mea decizie de a repeta un design. Prima pentru ca nu imi place sa ma repet. De aceea nici nu creez invitatii de nunta, pentru ca nu imi place sa creez in serie :). Sincera sa fiu, abia astept sa recreez acest lbum, mai ales ca am niste hartii imprimate noi absolut superbe, e de ajuns sa le vezi si tot ce iti doresti este sa incepi sa creezi, pe loc ;). O sa il fac pentru Ziua Femeii, cred. Hai, ca incepura sa ma manance degetelele :P.
Oricum, pana una alta iata cateva poze:

Iar ca sa vedeti cat de interesant este design-ul paginilor, iata si filmuletul dedicat acestui album:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu