miercuri, ianuarie 3

Craciun in stil vintage (video)

Nu stiu cum va fi restul anului din punct de vedere al frecventei postarilor mele, dar profit la maxim acum, pana incep sa apara proiectele de traducere ;). Profit ca sa ma implic in cat mai multe proiecte de suflet: de la scrapbooking, la caritate la...ce-o mai fi.
Pana una-alta, va sunt datoare cu un album, unul din cele 2 care erau gata de Craciun, dar pe care nu am mai avut timp sa-l postez. In afara de astea 2, mai am 2 la care lucrez - o sa le vina randul treptat, nicio grija ;).
Acum voi cred ca nu ganditi ca un album de Craciun poate fi oferit NUMAI de Craciun. Nu, Craciunul e in fiecare an si daca stiti ca aveti rude, prieteni, colegi pentru care Craciunul inseamna foarte mult (nu tot :P), acest album le va face placere si in iulie, credeti-ma pe cuvant ;). 

Insertii laterale si verticale, pentru poze
Albumul asta a adunat foarte multe aprecieri, pe unii a trebuit sa ii aman pentru luna asta cu propriul lor album. Cei mai multi au declarat ca nu ar avea inima sa puna poze peste hartiile astea atat de frumos imprimate. Ii inteleg. De aia am si pastrat spatii unde nu am pus nici pic de hartie imprimata, ca sa mai puna si poze in albumul asta, ca doar de aia e album :P.
Anyway, albumul are patrat ca forma, coperta are 17x17 cm, iar paginile au 15x15 cm.Toate paginile au aceeasi structura, doar hartiile imprimate difera, normal. Poate include minim 48 poze de 9x13. Daca pozele sunt mai mici, va imaginati ca puteti ajunge aproape de 100. Costa 350 lei si este personalizabil. In plus, daca nu aveti energia sa lipiti voi pozele, mi le trimiteti pe mail si am eu grija si de aspectul asta, ca doar e hobby-ul meu.
Va las cu demo-ul, ca sa intelegeti si mai bine toate detaliile "tehnice" ;):
Sper sa va placa si sa va dea idei ;)!
Pe curand!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu