vineri, ianuarie 26

Intalnirea ReCreativa no. 6

Hello, dragi prieteni!

Am revenit cu poze de la cea mai recenta Intalnire ReCreativa, unde, eu, gazda, pot sa ma laud ca nu am creat nimic :P. Si asta pentru ca imi place sa ma las vrajita de spiritul creativ al participantilor: cat de usor le vin ideile, ce idei frumoase au, cat de repede se materializeaza si ce creatii frumoase obtin la final. Intotdeauna mi se va parea ca celorlalti le vin mai repede si mai usor ideile frumoase decat mie, logic, nu :)? Imi place mult atmosfera care se creeaza, felul in care se comunica si se face schimb de pareri. O intalnire cu adevarat ReCreativa ;). 
Va mai spun ca aveam o schita dupa care planuiam ne orientam in pagina: la final mi-am adus aminte de ea :)). Oricum spiritele creative nu tin cont de limite si tematici: asa ca doar Livia a creat o pagina in ton cu tema, pentru ca asta a vrut. Insa Xaara a creat o felicitare-sevalet cu poze, special pentru biroul ei de la serviciu. Fiecare era tare bucuroasa de ce a creat, iar eu absorbeam energia pozitiva, ca un vampir artistico-energetic :P.
Am decis, prin urmare, ca umatoarele Intalniri ReCreative sa nu mai aiba tematica, sau daca au sa fie ceva foarte general: gen flori, animale, carti, calatorii, mancare etc. Imi place ideea si abia astept sa o implementam la urmatorul atelier, care va fi pe 8 februarie ;).
Cam atat cu vorbaria, sa trecem la "fapte":

  


Pana la urmatoarea postare, va pup si va urez weekend placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu