Tuesday, January 2

Scrapbooking-ul combate abandonul scolar (video)

Hello, prieteni si La Multi Ani! 2018 sa fie bun cu noi si sa fie mai bun decat 2017!                        
Nu pot sa cred ca postez asa de devreme primul articol din 2018! Dar asa e cand ai proiecte pentru care "arzi" si pe care nu mai ai rabdare sa le implementezi. Asa a fost si cu acest proiect, de care am aflat si in care ne-am implicat imediat dupa Craciun. De fapt am scris despre el si in ultima postare a lui 2017
Cum am ajuns acasa din mini-vacanta de Craciun am si trecut la treaba - va spun sincer ca din momentul in care am aflat despre ce e vorba au inceput sa ma "manance" degetelele, dar nu prea aveam ce face atunci, nefiind acasa. Apoi, acasa, cu Revelionul si pregatirile aferente, a trebuit sa aman putin finalizarea. 
Dar ieri am trecut din nou la treaba si azi dimineata l-am finalizat. Il trimitem azi-maine, ca sa ajunga cat mai devreme la copii.


  Albumul deschis
Albumul inchis
So, este vorba despre un album desfasurat creat pentru 2 copii care vor sa continue sa mearga la scoala, dar care nu au conditiile necesare. Magnus a scris 2 povestioare in care ei sunt eroii principali si reusesc sa isi atinga scopul facand ceea ce isi doresc in viata: Gabi, fetita, doreste sa calatoreasca si sa vada lumea, iar Alberto isi doreste sa construiasca submarine si sa descopere tainele marilor si oceanelor. Ar fi pacat ca astfel de idealuri sa nu ajunga la indeplinire. Iar noi, impreuna cu alte persoane, incercam sa contribuim la realizarea acestui vis. 
Am gasit si hartii imprimate in ton cu aceste dorinte frumoase si am purces la treaba. Apoi am tradus povestioarele scrise de Magnus si le-am plasat in "textbox" de dimensiunea panourilor laterale ale albumului. Ar fi bine sa va las sa vedeti filmuletul, cred ca va va lamuri mai bine decat explicatiile mele scrise ;):
Speranta noastra este ca albumul sa isi atinga scopul: acela de a-i motiva pe Gabi si Alberto sa mearga in continuare la scoala si de a invata cat de bine pot ei pentru a-si atinge scopul.
Un an mai bun pentru noi toti!
Pe curand!

No comments:

Post a Comment