Thursday, March 22

Vine Atelierul ReCreativ cu felicitari de Paste

Salut, crafty peeps!

Asa cum ziceam ieri pe FB: om fi noi in martie si vremea ar trebui sa fie altfel, dar daca tot trebuie sa acceptam ce ni se ofera, de ce sa nu profitam de vreme si sa fim creativi? Ca de acasa sau din oras, vreme mai potrivita decat asta pentru activitatile handmade nu gasiti :P. Mai ales cu ce anunta meteorologii: viscol pana maine seara :).
Nu stiu cum o fi vremea joi, 29 martie, dar de la ora 17:30 noi ne vedem la 12 Doispe, gazda noastra creativa, pentru urmatorul Atelier ReCreativ pentru Oameni Mari, unde vom crea fiecare cate o felicitare de Paste. Indiferent ca veti alege stilul vintage sau modern pentru felicitarea voastra, avem pentru voi niste materiale superbe, sa stiti. Asta pe langa cafeaua si apa plata incluse in pret ;). 
Aveti timp pana marti, 27 martie, sa va anuntati participarea dand GOING la eveniment si lasand neaparat un comentariu de confirmare. Numai cei care lasa comentariu de confirmare vor primi materiale pentru a crea. Si asta pentru ca trebuie sa stim cu siguranta cate seturi sa va pregatim, nu :)? Deci nu uitati sa va inscrieti pana cel tarziu marti si sa va luati si prietenii cu voi: pentru ca totul e mai placut cand esti alaturi de persoane dragi, cu aceleasi pasiuni, nu :)? 

Voi aduceti:
- 2 coli A4 de carton colorat, gros, culori diferite
- banda dublu-adeziva, banda adeziva 3D, foarfeca, rigla, creion
- 1 bucata de panglica (15 cm) + 1 fluturas / 2 flori de hartie

Noi vom aduce:
- trimmer
- hartie imprimata tematic + elemente decorative asortate
- 1 apa plata + 1 cafea / pers.
- instruirea

Iata doar 2 exemple de hartii imprimate, una in stil vintage, alta modern. Superbe, nu?
Vom incepe sa introducem schitele, asa ca la acest Atelier vom crea dupa schita de mai jos, speciala pentru o felicitare:
Daca nu stiati, exista schite si pentru pagini de album scrapbooking ;). Ceea ce as vrea sa cream la urmatorul Atelier ;). Dar pana atunci mai e ceva.

Bun, cam asta ar fi tot pentru moment. Daca ma mai gandesc la ceva, revin cu un EDIT. Pana joia viitoare, bucurati-va de vremea asta si fiti creativi ;)!

No comments:

Post a comment