vineri, aprilie 20

Stay FABulous - cel mai GLAM atelier din Craiova

Nu pot sa cred ca uitasem sa postez pe blog anuntul despre urmatorul atelier. De fapt, cu toata "harababura" de saptamana asta care inca nu s-a terminat, nici nu e de mirare. In plus, l-am promovat atata pe FB, ca de blog uitasem, trebuie sa recunosc :).Sorry, Mr. blog, o sa ma revansez, sper ca stii deja ;).
Dupa cum stiti - sau poate ca inca nu stiti - atelierele ARCOM au loc joia, la fiecare 2 saptamani, in barul 12Doispe de pe A.I. Cuza, cea mai cool gazda ever ;). De fapt, suntem cel mai ReCreativ atelier din oras si singurul de scrapbooking, va garantam ;).
Regula de baza pentru fiecare atelier este ca in pretul de 25 lei intra 50% din materiale (cele strict specifice, pe care doar noi le putem furniza), cafeaua si apa plata, plus indrumarea, bineinteles ;). Consumatia nu este obligatorie!!!

Mai ramane ca tu sa aduci:
- 2 coli A4 de carton in culori asortate (negru, rosu, alb, bleu, roz)
- banda dublu-adeziva si banda adeziva 3D, foarfeca, rigla, creion
- flori din hartie / panglica / nasturasi etc.

si sa iti anunti participarea apasand butonul GOING si lasand un comentariu/mesaj de CONFIRMARE pana cel tarziu miercuri, 25.04. Vom crea kituri numai pentru cei care lasa comentariu de confirmare (nu e de ajuns sa dati GOING).

De restul ne ocupam noi: trimmer, perforatoare decorative, hartie imprimata tematic, elemente decorative asortate etc.
Dar stati, ca asta nu e tot, mai avem o "OFERTA" FABuloasa, in ton cu tema atelierului: fiecare nou participant la atelier beneficiaza de 12% reducere. Iar grupurile (de la 2 in sus) platesc 20 in loc de 25 lei/pers. In traducere libera:
➤ 1 Nou-venit | 22 lei
➤ 2 sau mai multi Nou-veniti | 20 lei de pers

Atelierul de joia viitoare va fi unul Glam, Sassy & FAB, la fel ca  si participantele. Si mai multe detalii gasesti pe pagina evenimentului.     

...si vom crea felicitari ca cea din imagine, menite in primul rand sa ne faca sa ne simtim FABulos ;).

Credit: Google Images

Numarul de locuri este limitat, asa ca nu mai stati pe ganduri: stim ca inima s-a entuziasmat si ca mintea s-a convins. Mai ramane sa apesi butonul GOING si sa lasi commentul de confirmare. Si, nu uita, daca vii in grup cu prietenele tale, sa ne spui cate sunteti, ca sa stim cate kituri va pregatim.

Noi ne revedem luni, cel tarziu marti, cu imagini de la atelierul scrapbooking de duminica, impreuna cu Cercetasii Romaniei, filiala Craiova, grupul Temerarii (10-14 ani). Pana atunci, sa aveti un weekend super!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu