Friday, May 18

And we're back from Paris

La Atelierul ARCOM de ieri am fost 9, 6 creatori si 3 admiratori: oricine creeaza mai cu spor cand are admiratori, nu ;)? Stim ca atelierele sunt pentru oameni mari, dar cine ar putea oare sa refuze placerea copiilor de a crea? Mai ales ca putem sa si invatam de la ei sa ne dam frau liber imaginatiei.
Insa nu s-a facut doar scrapbooking ieri, pentru ca Magnus a pictat: si nu e usor sa pictezi in afara atelierului propriu, credeti-ma. Deci a fost un atelier unic. 
Copilasii nu sunt pentru prima oara acum la atelierele ARCOM: ne-am mai intalnit o data acum 2 saptamani, total neplanuit si am pus de un atelier ad-hoc, pentru ca s-a nimerit ca eu sa am materiale la mine, ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana atunci si nici de atunci incoace :). Atunci am creat cu ei felicitari-sevalet si cand ne-am mutat la alta terasa le-a venit cheful de creat din nou. M-am simtit in al 9-lea cer :).
Iar ieri una din fetite a creat nu una, ci doua pagini de album, si amandoua superbe.
Pe langa copii, am avut si 2 adulti veniti in premiera la atelier si care s-au relaxat destul de bine si au si creat 2 pagini pe care acasa vor monta fotografia de care au uitat ;).
A fost un atelier plin de energie, voie-buna, relaxare si creatii minunate, de la care sper ca toata lumea a plecat putin mai relaxata decat era cand a venit.
Urmatorul atelier va fi miercuri, 30 mai, si tema va fi una dulce de tot: nu, nu prajituri, cookies si alte delicii culinare. Ci copilaria: veniti deci cu poze fie de cand erati voi copii, fie cu copiii vostri, si vom crea din nou pagini care va vor binedispune instant imediat ce le veti privi.


Pana atunci, sa ne citim cu bine!

No comments:

Post a comment