Friday, October 26

Album de calatorii "in oglinda"

Salutare, oameni dragi!

Nu stiu cat a trecut de la cea mai recenta postare, dar cu siguranta m-am tot gandit sa vin cu ceva nou si iata ca, in cele din urma, am si reusit. 
Am revenit, asa cum am promis, cu albumul de calatorii, cu pagini "in oglinda". Mai exact...vedeti in videoclipul de mai jos despre ce e vorba.
 

Momentan, nici nu am scos pozele facute in Toscana - pentru albumul asta am selectat vreo 60 din 800, va imaginati ce selectie dura a trebuit sa fac, da? Stiu ca nu vor incapea atatea in album, dar gasim noi ce sa facem cu ce ramane, nu-mi fac griji ;). Albumul gazduieste deja pozele din Suedia, un total de vreo 30, desi poate ca daca as incerca as putea sa mai adaug vreo 10, dar nu vreau sa fortez nota. Sper sa va placa!

Acum lucrez la un album exclusiv de Halloween, e chiar complicat, dar imi plac provocarile ;). Imi place mult Halloween-ul , asa ca am simtit nevoia sa fac un album doar pentru asta, mai ales ca anul asta facem si o mica petrecere - prima, de altfel - de la care speram sa avem si poze ;). A trebuit sa intrerup lucrul la album, pentru ca mi s-a stricat trimmerul cel drag - dupa 6 ani de lucru intens. Ca orice scrapbooker pasionat, imi iubesc instrumentele care ma "servesc fidel", si nu o sa renunt la el decat daca chiar nu mai pot face nimic. Ma gandesc sa scap total de sarma de ghidare, dar numai dupa ce imi vine noul trimmer.

Daca va intrebati de unde l-am comandat, va raspund sincer: tot din UK, ca si pe primul, de pe ebay mai exact. Bineinteles ca as fi preferat sa o pot face din tara, mai ales ca acum avem si noi destule magazine de hobby, dar nu s-a putut. Am sunat la unul din cele mai mari magazine online de scrapbooking si nu mi-a raspuns nimeni, nici nu am fost sunata inapoi - va asigur ca numarul era corect, cel de pe pagina lor de FB, si ca am sunat in timpul programului. Produsul aparea out of stock pe pagina lor si am zis sa-i sun sa-i intreb daca au sperante sa-l primeasca in curand. No answer. 
Asa ca, neputand astepta prea mult, m-am indreptat din nou spre ebay, un site de pe care am mai comandat si au fost mereu ireprosabili. Pretul cu tot cu taxe postale e perfect egal cu cel pe care l-as fi platit daca il comandam din tara. Asa ca nu am mai ezitat. 
Din acest motiv, am amanat si atelierul, care, a-propos, acum este dedicat mamicilor cu pitici de peste 7 ani, mai ales ca ei vor fi in vacanta saptamana asta ;).
Ei, cam asta am avut de zis. Acum va las si va urez un weekend calduros, colorat si linistit!

No comments:

Post a Comment