Tuesday, October 16

Old news is still good news

Hello, dragii mei si bine v-am regasit!
Acum ca ne-am intors din concediu, sper sa am ceva timp sa mai scriu si pe blog, macar 1-2 articole pe luna. Ca altfel e rushinica, nu :P? 
Cum spuneam in articolul anterior, s-au intamplat multe vara asta, principalul star fiind jobul, dar sa nu ne plangem: am fost in Suedia, la Stockholm si in Växjö la ai nostri, m-am intors nerabdatoare sa creez si am facut un album "in oglinda" cu poze din Suedia si din, pe atunci urmatorul nostru concediu, Italia. Dar despre asta in urmatorul articol, pentru ca pozele din Italia nu sunt nici macar selectate, daramite imprimate. La urma-urmei, abia ne-am intors :P.
Chiar cu o zi inainte de a pleca in Italia - pe 5 octombrie, mai exact - a fost Ziua Mondiala a Educatiei si am avut deosebita placere de a o celebra impreuna cu 30 copii de clasa a 2-a si cu doamna lor invatatoare, in C.N. Fratii Buzesti. Copiii au fost incantati in primul rand sa vada ce fel de creatii se pot realiza prin scrapbooking. Era ca in cortul magic din Harry Potter: un album mic cat palma se deschidea, si se deschidea, si se tot deschidea...Va imaginati uimirea lor? Si bucuria mea sa le vad ochisorii plini de curiozitate.
Dar entuziasmul a pus stapanire pe mine inca de cand am primit invitatia de la doamna invatatoare. Asa ca abia asteptam sa selectez hartiile imprimate - am gasit 3 colectii de ultima ora, toate pe aceeasi tema - si decoratiunile asortate. Le-am imprimat apoi cu mare drag si le-am combinat: fiecare colectie cu decoratiunile aferente. Fiecare copil urma sa creeze pe o pagina de carton imprimat in format A4. M-am asigurat apoi ca fiecare copil o sa aiba minim 2 decoratiuni: pe un A4, 3 sau mai multe decoratiuni ar fi deja prea mult, avand in vedere ca in centrul fiecarei pagini urma sa stea o fotografie, piesa centrala a creatiei.
In timp ce noi cream, doamna invatatoare facea poze si le trimitea pe grup parintilor, care au fost si ei foarte incantati si au felicitat-o pe doamna invatatoare pentru initiativa. Nu puteam decat sa ne bucuram amandoua, din tot sufletul.
Acum va las cu cateva poze de la eveniment, poze facute de doamna invatatoare, ca eu evident ca nu am avut timp:

Copiii mandri de creatiile finale:


...si va dau intalnire saptamana viitoare pentru albumul de calatorii "in oglinda" ;). Pana atunci, sa avem o toamna frumoasa si intens colorata!

No comments:

Post a comment