Saturday, December 1

Jurnal de calatorie...dublu

Hello dragilor!

Am revenit, nici nu stiu cat e de la ultima postare, pare a fi mult. Promisesem in acest articol ca o sa revin cu albumul complet(at), si asa si fac. Aici, si acum.

Ce pot sa va spun este ca la completarea jumatatii toscane a albumului am descoperit o metoda noua de a lipi pozele pentru ca albumul sa contina cat mai multe foto. Asa ca, spre deosebire de jumatatea suedeza a albumului, care contine 40 de poze, jumatatea toscana contine cca. 60. In total, 100 de poze contine albumul asta, care are 6 pagini mici de numai 15x15 cm. Si inca nu l-am terminat COMPLET, adica mai am poze de lipit, in buzunarase. Sper sa se mai inchida cum trebuie cand am terminat cu toate pozele :D. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca umplerea unui album poate dura mai mult decat confectionarea lui. Dar, din fericire, timpul nu e o problema :).
Coperta se inchide si cu magnet (o sa vedeti la inceput o mini-secventa care se repeta de 3 ori, tocmai ca sa demonstrez efectul...magnetic ;)), dar are si o panglica, fara de care cred ca albumul n-ar fi aratat atat de bine.
In rest, pe coperta din spate o sa vedeti ca e inca loc pentru o poza, nu m-am hotarat inca ce sa pun acolo. Poate una din cele 25 de carti postale cu care ne-am intors :D?
Ah, da, si ca orice album scrapbooking de calatorii, contine: harti - ale oraselor vizitate, de metrou, de autobuz -, bilete de tren, carduri de metrou, bilete de avion etc. Ele sunt cele care, din punctul meu de vedere, reprezinta valoarea adaugata a unui album de calatorii.
Cam asta ar fi, va las acum sa urmariti filmuletul, care sper sa va placa. Urmeaza albumul de Halloween ;).

Pana data viitoare, sa ne bucuram de sezonul sarbatorilor!


No comments:

Post a Comment