Saturday, February 16

Baietii de la Liceul Auto fac scrapbooking

Cea mai mare provocare a mea din cei 10 ani de cand fac scrapbooking. De ce? Pentru ca ieri mi-am impartasit pasiunea cu 13 baieti si 2 fete de clasa a 9-a si a 12-a de la Liceul Tehnologic Auto. Si stim cu totii cum sunt baietii cand vine vorba de a-si arata sensibilitatea ;). Plus ca varsta lor este una delicata. Asa ca eram oarecum neincrezatoare in sansele mele de reusita. Nu stiu la ce va ganditi voi cand zic "reusita". Dar cel putin pentru mine asta inseamna sa le captez interesul si sa ii vad ca le face placere si nu renunta. Si va spun sincer ca nu a trebuit sa fac nimic special pentru ca ei sa dea tot ce e mai bun din ei si sa creeze o felicitare sevalet-dubla de 8 Martie. In plus, am creat "economic" si "ecologic": tot ce ne-a trebuit pentru a crea o astfel de felicitare - si bicolora - a fost o coala A4, plus lipici solid, 1 creion si 1 rigla. La urmatoarea ora de dirigentie ei vor aduce poze cu ei si prietena/mama lor, pentru a le lipi pe cele 2 panouri frontale ale felicitarii.
Nu mi-a venit sa cred cand i-am auzit intreband "cand mai facem un atelier ca asta?". Ce pot sa imi doresc mai mult, va intreb pe voi. Iata-i  pe toti "la lucru":
 


 

Wow, am deja 10 ani de scrapbooking???!!! Nu pot sa cred. Cand vorbeam de prietena mea, de la care am luat "microbul", si ziceam ca ea facea scrapbooking de 10 ani (la vremea aceea) mi se parea incredibil. Dar nu este: in cazul nostru cel putin, pasiunea este de durata. Iar daca e sa aleg intre scrapbooking si mixedmedia, voi alege oricand, la orice ora si cu ochii inchisi, scrapbooking. Prima mea dragoste, se pare. Cu mixed media am inceput in 2015 si am practicat pana prin 2018, cand muza pur si simplu m-a parasit. In schimb dragostea pentru scrapbooking a crescut si mai mult in tot timpul asta. Anul trecut am simtit pur si simplu nevoia de a creea aproape non-stop, albume peste albume peste albume. Design-uri mereu noi, tot mai interesante si mai pline de provocari.
Cam asta ar fi tot, momentan. Pana data viitoare, va urez tuturor zile frumoase! Si creative ;).

2 comments: