Saturday, February 23

Scrapbooking de 8 Martie la Liceul Tehnologic Auto

Din nou, da, cu o alta clasa de a 9-a, 10 baieti si 2 fete. Ce m-a impresionat cel mai mult la clasa asta a fost ca au venit cu o ora mai devreme la scoala, special pentru acest atelier.
Am creat si cu ei felicitari-sevalet duble, ca si cu copiii de vinerea trecuta. Economice si ecologice: dintr-o coala A4, fiecare a obtinut cate 1 felicitare. Fiecare copil avea o coala de hartie de culoare diferita, astfel ca nici unul din vecinii din stanga sau dreapta lui nu aveau aceeasi culoare. Asta pentru a putea obtine felicitari bicolore ;). V-ati prins cum, da? Daca nu, veniti pe 6 martie la atelierul de Ziua Femeii de la Biblioteca Judeteana/Aman pentru a afla ;). 
Dar pana una-alta, iata cateva poze:
 Copiii cu felicitarile gata

In lucru

La "lucru"

Si doamna diriginta ne-a facut onoarea de a crea impreuna cu noi. Si a fost foarte interesata de ideea organizarii unui atelier comun intre cele 2 clase, pentru a crea un album desfasurat pe o tema foarte interesanta, dar pe care momentan o pastram secret ;). 
Am sa scriu un post despre un astfel de album pe tema primaverii/eternului feminin, cat de curand, pentru ca e gata, trebuie doar sa imi fac timp. Luna asta e foarte plina de noutati, proiecte noi si...tumultoase. In sensul bun al cuvantulului. Ca doar stiti ca imi plac provocarile ;).
Pana la urmatoarea postare, va pup pe toti!

No comments:

Post a Comment