Tuesday, March 12

35 de felicitari-sevalet intr-o ora

....si nici macar o ora plina, ca e vorba de orele de scoala, cele de 50 de min. Din care 5 min. s-au dus cu explicatiile, asa ca avem 35 de felicitari de Ziua Femeii in 45 de minute. E cea mai buna performanta a mea in ce priveste timpul ;).
Am creat cu 35 de copii de clasa a V-a. De fapt 34, ca un copil a lipsit, dar un altul a vrut sa creeze 2 felicitari: una pentru mama, cealalta pentru bunica. Frumos din partea lui :). 
Felicitarile au fost in format sevalet si am creat cat de ecologic se poate, adica dintr-o coala A4 am obtinut 2 felicitari. Si nu oricum, ci chiar bi-colore ;).
Am creat cu aceeasi colectie de hartie imprimata ca si la atelierul de Ziua Femeii de la Biblioteca Judeteana. Si am obtinut niste felicitari superbe, de care copiii erau tare incantati. De fapt, unii din ei ziceau ca nici nu le vine sa le mai ofere, ca sunt prea frumoase si ar vrea sa le pastreze pentru ei. Aceeasi reactie am obtinut-o si de la cativa copii de la atelierul de la Biblioteca. E normal, nu ;)?! 
Din cauza timpului, evident, nu am reusit, sa fac poze in timpul procesului creativ. Decat la final, cu toti copiii. Iata-i. Se vede ca sunt mandri si bucurosi, nu ;)? Sunt niste scumpi, care au nevoie de dedicarea noastra. Sunt exact ca niste vlastare care au nevoie de apa, soare si lumina ca sa creasca mari. Iar toate astea de unde la obtin, daca nu de la noi? Ah, si extraordinar de important, iubire!
De aceea e nevoie de oameni potriviti la locul potrivit: adica oameni pasionati de ceea ce fac. Unul din ei este diriginta lor, doamna Nadia Sutelca, o profesionista absoluta. Si mai sunt o multime, sunt convinsa. Oamenii ca ei trebuie incurajati, zic eu. La fel cum si creativitatea trebuie inclusa cat mai mult in activitatile lor. Nu mai zic de ce, ca cei care stiu stiu deja ;).
Urmatorul atelier de scrapbooking este joi de la 17:30, la Biblioteca Judeteana, asa cum stiti. Inscrierile se fac pana maine, ora 18:00. Vom crea felicitari suprapuse - in 3-4 straturi - pentru a sarbatori sosirea primaverii. Chiar daca ea acum isi cam face de cap cu vremea, dar noi o iubim oricum, asa capricioasa cum e de obicei :). Iata un model de felicitare in straturi, creata cu colectia cu care vom crea si noi, una ADORABILA, nu credeti ;)?

Sursa imag: Google Images


Pana la urmatorul post, va pup si va urez toate cele bune! 

No comments:

Post a Comment