Thursday, March 14

Atelierele de scrapbooking aduc primavara

Azi am creat felicitari de primavara, 3D, suprapuse sau in straturi, cum vreti sa le spuneti. In 3-4 straturi, nu asa oricum. Si incantarea mea a fost sa aud copiii, pe la mijlocul atelierului, imediat dupa ce aplicasem doar primul strat, ca sunt super-incantati de cum arata felicitarile lor. Aratau bine deja, asa e, dar erau doar 1/3 gata. Cand copilul are "ochi" nimeni nu poate nega, ea vedea deja creatia finalizata.
Fiecare a avut imprimeuri si decoratiuni asortate diferite. 2 au ales sa orienteze felicitarea pe orizontala, celelalte 2 pe verticala. Imi place sa vad ca au "ochi" pentru astfel de detalii: ca imprimeul e pe verticala si deci si felicitarea trebuie orientata pe verticala. Super!!!
Dar sa nu va mai retin prea mult si sa las imaginile sa vorbeasca de la sine. Ca fara imagini, e ca si cand am difuza un film la radio: 
"Comitetul" creator si creativ


De la finele si din timpul procesului creativ

Creatia mea pentru atelierul de azi

Sper ca v-au placut creatiile de la atelierul de azi. 
Cea mai mare bucurie a mea e cand imi spun parintii despre incantarea si bucuria cu care copiii vin la atelier si inapoi acasa, cu creatiile lor.
Joia viitoare, la urmatorul atelier, vom sarbatori Ziua Internationala a Fericirii, si vom crea primele noastre pagini de album personalizate.
Pana atunci, toate cele bune si bucurati-va de sosirea primaverii.

No comments:

Post a Comment