Friday, March 8

Cele mai chic felicitari de Ziua Femeii

La multi ani noua, prietene dragi, si sa avem o zi si un an plin de zile frumoase ca si noi!

Saptamana asta a fost plina ochi de evenimente. Dar in acest articol o sa va "vorbesc" doar despre atelierul scrapbooking de la Biblioteca Judeteana, primul dintr-o serie care se va incheia odata cu scoala. Ne-am vazut asadar pe 6 martie de la 17:00 si am creat felicitari pentru femeile dragi din viata noastra. 
Cei 9 creatori - cu varste intre 6 si 50 de anisori, inclusiv 3 baieti de clasa a I-a si a V-a - au realizat felicitari sevalet-inversat duble, asa ca cele din imagine. Am folosit o colectie superba, dupa cum se vede, si la final fiecare a fost incantat si mandru de creatia sa. Voi n-ati fi ;)? 

Creatia lui Cris, baietelul de clasa I, dedicata doamnei invatatoare si realizata la 4 maini cu mamica lui

Creatia Ramonei
A fost un atelier foarte instructiv, iar parintii copiilor care au venit singuri la atelier au fost foarte incantati de creatiile copiilor.
Ne vedem din nou joia viitoare, pe 14 martie de la ora 17:30, in cladirea mare a Bibliotecii Judetene, in sala Giurascu (prima pe dreapta). Vom sarbatori sosirea primaverii cu felicitari suprapuse (in 3-4 straturi) si vom crea din nou cu o colectie senzationala, plina de delicatete si optimism. BONUS: vom crea propriile decoratiuni cu masinuta Cuttlebug (detalii in eveniment):
Sursa: Google Images

Pana atunci, sa avem cu totii o primavara fericita!

Va pup!

No comments:

Post a Comment