joi, mai 23

Cele mai mici casute sunt intr-o felicitare

La atelierul anterior, adica cel de saptamana trecuta, le-am aratat fetelor ce urma sa cream ieri si la urmatoarele 3 ateliere, ultimele de altfel, avand in vedere ca aproximativ in acelasi timp se termina si scoala. Dar nu sunt ultimele, pentru ca intre 1 iulie si 31 august va invitam la ARTelierele de vacanta.
La atelierul de ieri asadar urma sa cream o felicitare gen scoica. Sau, ma rog, asa a vazut-o imaginatia mea de adult. Ele insa au vazut-o toate drept o casuta. In care si-ar putea pune papusile si jucariile preferate si pe care o pot inchide apoi in siguranta pentru a o lua cu ele peste tot. Casuta "la purtator", sau ceva gen melc, casuta mobila...continua sa zica imaginea mea de adult. Bineinteles ca interpretarea lor e mai frumoasa, asa ca am adoptat-o.
Si de ce zic "cele mai mici casute"? Pentru ca la final, inchise, casutele nu aveau mai mult de 7 cm. Va imaginati, da? Si stiti si ca e cu atat mai dificil sa lucrezi la un obiect mic. Ei, cu toate acestea, rezultatele au fost uimitoare. E adevarat, cu ceva ajutor si din partea mea, cartonul (baza) fiind destul de gros si greu de pliat. Dar va las pe voi sa evaluati singuri si sa fiti uimiti de ce pot crea niste manute dibace:Speram ca va plac casutele noastre. 
Si va asteptam si pe voi la ARTelierele de vacanta unde temele sunt la libera alegere si vom crea lucruri minunate, ca de obicei.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu