Wednesday, June 26

O vara de voluntariat la Biblioteca Judeteana

Vara asta pentru mine va insemna voluntariat la maxim. In fiecare zi de miercuri si joi, timp de 2 luni, in iulie si august, ma veti gasiti la Biblioteca Judeteana. 

Din primavara asta, cand am inceput atelierele de scrapbooking, m-am indragostit de atmosfera de acolo. Si nu doar atat, dar mi-a reinviat si mai mult placerea de a-mi impartasi cunostintele cu cei interesati, respectiv pasionati. Asa ca m-am inscris la voluntariat. Voi fi acolo pentru cursurile de franceza si suedeza, pe de o parte, si pentru atelierele de scrapbooking pe de alta parte.
Pentru suedeza inscrierile s-au incheiat deja si s-a inregistrat un interes incredibil. S-au format 2 grupe, una de 10-14 ani unde s-au inscris 16 copii, iar cealalta de liceeni, studenti si adulti - 12 persoane. Cursurile de suedeza incep miercuri, 3 iulie, cand copiii vor studia in intervalul, 16.00-17.00, iar ceilalti de la 17.00 la 18.00. Ne vom intalni la American Corner. Materialele specifice sunt oferite de Scoala de Suedeza.

Cele de franceza vor avea loc la Ludoteca si incep de joi, 4 iulie, ora 10.00. Inscrierile pentru cursul de franceza sunt inca in curs, pana vineri 28 iunie.
Ambele cursuri sunt pentru incepatori, evident.
Atelierele de scrapbooking gratuite pentru copiii de 7-14 ani vor avea loc tot joia, imediat dupa cursul de franceza. La aceste ateliere vom crea pagini de album personalizate, pe diverse teme: Vacanta de vara, Prietenii mei, a 2-a mea  familie, Viata la tara/bunicii mei, Dance/Sport 4 Life etc. La fiecare atelier copiii vor putea aduce cate o poza personala pe tema respectiva, iar acasa isi vor putea inrama creatiile. Toate materialele sunt incluse.
Sunt atat de incantata si abia astept sa inceapa cursurile si atelierele. Nu va fi usor, dar satisfactia va fi mult superioara efortului, cred eu.

Tot miercurea, de la 18.00 la 19:30, timp de 9 saptamani, ne vom intalni la atelierele de scrapbooking. Aici materialele specifice sunt oferite de noi cei de la Atelierele COMCRAFTY si vom crea de fiecare data ceva unic si deosebit de frumos, pe diverse teme, de ex: A venit vacantaπŸŽ‰!” / ”Live, love, CREATE!”🎨 / ”Iubesc sa citesc”πŸ“œ/ ”Prietenii mei – a 2-a familie”πŸ₯€πŸΈ/ ”Anotimpul preferat”πŸ›☀️☔️⛄️ / ”Bunicii mei / Viata la tara”πŸ¦† / ”Dance, dance, dance! / Sport 4 life”πŸ’ƒπŸŽΎ / ”Vine toamna, bine-mi pare”πŸπŸ„. Vom crea felicitari cu format unic, pagini de album personalizate A4 (cu poza personala, acasa pot fi inramate), albume personalizate complexe (create pe parcursul mai multor ateliere), iar plata se face in avans pentru 3 ateliere.

Cred ca am spus tot ce era de spus. 
Ne vedem la Biblioteca, deci, incepand de pe 3 iulie ;).


No comments:

Post a Comment