Monday, July 1

Scrapbooking Estival la Aman

Bineinteles ca, pe langa toate cursurile si atelierele din timpul acestei veri de voluntariat, nu puteam sa nu ma implic si in propriile mele ateliere de scrapbooking. Si aici s-a vazut ca e vacanta si ca parintii vor sa isi tina copiii relaxati in mod activ si re-creativ. 
Incepem de miercuri, 3 iulie ora 18:00, iar primul atelier va fi dedicat verii si vacantei, anotimpul preferat al copiilor, right ;)? Dar bineinteles ca am stabilit agenda pentru toate atelierele de pe timpul verii. Si pot sa va spun decat ca la ultimele 4 ateliere, cele din august, vom crea albume pe tema toamnei...pentru ca le terminam chiar in prag de toamna, care este un anotimp atat de frumos si de colorat si de aromat, care merita celebrat. Si bineinteles ca la fel vor fi si albumele noastre. Divagand putin, o sa va dezvalui ca, incepand chiar de pe la 7 ani si pana pe la 30 de ani si putin, toamna era un anotimp care ma umplea de melancolie. Dupa ce am trecut de 30 de ani am simtit o "schimbare de paradigma", ca sa ma exprim pretentios :D. Nu stiu pe seama a ce sa pun aceasta schimbare radicala, dar am inceput sa iubesc toamna din ce in ce mai mult si nu mai sunt melancolica, ci din contra, ma simt plina de energie si prospetime. Iubesc toamna.
Revenind la oile noastre, cum zice francezul, la atelierele din vara asta vom invata sa cream felicitari cu format unic, pagini de album personalizate si albume complexe. Iar temele vor fi diverse si interesante, pentru copii si nu numai.
Va las aici cu agenda atelierelor din iulie si daca aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati fie pe pagina de FB, fie la telefonNe vedem pe 3 iulie, adica poimaine.

Pana poimaine, sa auzim numai de bine!

No comments:

Post a comment