Saturday, August 17

Scrapbooking, fructe, legume si suedeza

Vara se apropie de final...incet, dar sigur, si toamna se simte din ce in ce mai mult in aer, dimineata si seara in special. Dar vara noastra de voluntariat isi vede de treaba si continua pentru inca 2 saptamani. Saptamana asta a fost si Sf. Maria, asa ca joi nu am fost la Biblioteca. Si cum august e luna de concedii, se simte putin "briza marii" si pe la cursuri si ateliere. Dar sa revenim la ziua de miercuri, cand am avut din nou 2 ore de suedeza, pentru "grupa mica" si "grupa mare", urmate de o ora si jumatate de scrapbooking.
Sa incepem cu scrapbooking-ul: tocmai ce s-a incheiat al 2-lea atelier dedicat albumelor desfasurate de vara. Cei mai mari si mai experimentati dintre participanti au reusit sa termine deja albumul, inclusiv partea cu decoratul, cea mai distractiva pentru toata lumea. Mai avem 2 ateliere dedicate acestui album, timp in care toti participantii vor termina albumele, mai ales ca unii nu au participat decat la 3 din cele 4 ateliere, si a trebuit sa ma concentrez in mod deosebit asupra lor pentru a ma asigura ca termina la timp. Ce ma bucura in mod deosebit e cand ii aud pe copii spunand "ce frumos e albumul!" chiar inainte de a aplica hartia imprimata si de a le decora. Asta inseamna, pentru mine cel putin, ca ei chiar savureaza procesul, ca sunt curiosi si apreciaza frumusetea unui obiect, chiar si nedecorat. Ceea ce dovedeste profunzime! Bravo lor! Si parintilor lor! In orice caz, iata cum arata in acest moment albumele celor 5 participanti la cel mai recent atelier!

Livia (stanga) e singura, de fapt, care a terminat albumul. 
Roberta (dreapta) a terminat de decupat hartiile decorative, la urmatorul atelier va termina. 
Iar Dragos (mijloc) e chiar la faza de decupare a hartiilor imprimate

Eva si Thea tocmai au terminat de asamblat albumul, inclusiv panglica, asa ca acum asteapta cu nerabdare urmatorul atelier cand isi vor decora albumele

Trecand la suedeza acum, o sa va spun ca la cursul de miercuri am invatat despre fructe si legume, ca doar e sezonul lor, apoi despre mesele principale ale zilei si apoi am prezentat pe scurt cum se exprima ora in suedeza, urmand ca data viitoare sa dedicam o intreaga ora acestui subiect. 


Iata-l pe Magnus citind si repetand cu grupa mare:

Abia astept saptamana viitoare. 
Dar pana atunci, sa avem cu totii o vara asa cum ne-o dorim!

No comments:

Post a Comment