Saturday, August 31

Vara sarbatorita in note de scrapbooking

Cred eu sau nu, poate nu credeti nici voi, dar vara se incheie. Daca nu ma insel, chiar azi. Da, chiar azi. Stiu ca pare incredibil, dar eu am dat pagina la calendar , si sunt inca de ieri in septembrie. Nu ca as fi nerabdatoare sa vina iarna, dar avem multe care se intampla incepand din septembrie si voiam sa le notez in calendar. Si, daca nu stiati, imi plac mult calendarele. Pe langa cele 3 cumparate (unul primit cadou, de fapt), am mai facut si unul handmade, cu animalute. Ce sa-i faci, am si eu micile mele obsesii.
Vara asta a fost una dintre cele mai intense din ultimii 5 ani, as zice. Si se incheie pe mai multe note, insa toate vesele si exciting. Pentru ca pe langa scrapbooking, am facut, asa cum stiti probabil deja din postarile anterioare, si cursuri gratuite de suedeza si franceza. Dar in postarea asta o sa vorbim strict despre atelierele de scrapbooking. Nici nu am apucat sa fac filmulete la toate etapele atelierului. Etape???!!! Cate etape poate sa aiba un atelier handmade?! Cam 3, dar asta a fost special, pentru ca a fost ultimul si in ultimele 30 min am avut si o sesiune informativa despre urmatoarea serie de ateliere, care va incepe pe 19 septembrie. In orice caz, 3 etape, da? Prima este in timp ce copiii creeaza: taie, decupeaza, lipesc, combina, coleaza etc. A doua este cand creatiile sunt gata, si ultima este momentul de "lauda" cand facem poze. Iar eu am apucat sa fac un filmulet doar cu prima faza. Cu restul o sa fac un colaj, daca nu va suparati.
La acest ultim atelier al verii am creat pe 3 categorii de varsta si 3 tipuri diferite de creatii, in 3 stiluri si niveluri de complexitate, bineinteles, adaptate varstelor. Am avut copii de clasa 1 si a 2-a, a 6-a si a 10-a. Fetitele de clasa a 2-a au terminat albumele desfasurate de vara. Si pentru ca nu mai aveau mult de lucru la ele, ca sa nu se plictiseasca, am creat si 2 felicitari rapide, de toamna de data asta. In paralele, cu fetitele de clasa 1 am creat 2 felicitari-sevalet de toamna. Fetele de clasa a 6-a si a 10-a au creat pagini de album: atat de vara cat sI de toamna. Au iesit superbe, se vede, nu?

Imi place tare mult sa ii vad pe copii creand, cum le sclipesc ochisorii de bucurie cand vad ce vom crea si, la final, cand si-au terminat creatiile, sa ii vad cat de incantati sunt. E cea mai mare bucurie a mea. Aici aveti filmuletul din timpul procesului creator:

Iar aici aveti filmuletul de la penultimul atelier, despre care nu am scris nimic aici:

Mai am de scris pe tema asta, de la atelierele scrapbooking gratuite. O sa revin cat de curand, ideal ar fi pana incepe noua serie :)).

Pana atunci o sa scriu si despre cursul de franceza si suedeza. Si cam atat.

Va las acum, va pup pe toti si va urez o toamna superba!!!

No comments:

Post a Comment