Saturday, September 21

Scrapbooking autumnal 2019

De cand s-a terminat sesiunea de Scrapbooking Estival si pana joi, 19 septembrie, cand a inceput cea Autumnala, nu sunt decat 3 saptamani. In acest interval a inceput scoala, si asta deja de 2 saptamani. Mai are vreun sens sa continui? Nu cred. Pentru ca nu conteaza. Atata timp cat noi ne facem fiecare zi frumoasa intr-un fel sau altul, cu bucurii mici de care noi suntem singurii responsabili: sa le observam, sa nu le ignoram, si sa ne lasam sufletul sa le savureze la maxim. Iar a crea si a ne impartasi pasiunea cu ceilalti este una din aceste mici bucurii. Cand zilele ne sunt umplute cu cel putin o bucurie de genul asta, nu vom mai simti atat de acut trecerea timpului.
Atelierele de toamna-iarna au inceput deja - agenda detaliata e aici. La primele 2 ateliere sarbatorim sosirea toamnei, acest minunat anotimp, pe care il iubesc din ce in ce mai mult, care pentru mine reprezinta de fiecare data un nou inceput - desi natura incepe sa moara acum. Este atat de plina de culoare si arome si fenomene care iti umplu inima de viata, energie si si speranta. Sarbatorim toamna creand felicitari-sevalet cu 3 etaje - felicitarea-tort, cum ii spun copiii. E un design mai complex, de care copiii sunt entuziasmati, asa ca nu am putut sa le refuz placerea. La primul atelier am creat baza felicitarii, iar copiii invata sa foloseasca in mod corect rigla ca sa masoare si apoi sa taie in mod judicios hartia, asa incat sa nu fie prea multa risipa. Este un aspect important al atelierelor noastre: sa facem cat mai putina risipa, pentru ca ne pasa de mediu.
Iata-le pe fete la lucru si cum arata felicitarile lor nedecorate. Sunt deja frumoase, nu-i asa? 
Artistele super-incantate de creatiile lor, si modelul de felicitare la care lucram, jos in mijloc

Cuvintele nu au puterea necesara pentru a descrie incantarea din ochisorii copiilor cand le arat ce vom crea, cand le impartasesc o "taina" noua si ei prind ideea din zbor si o continua. Sau bucuria mea cand vad cum gandesc ca "less is more" - cu alte cuvinte sa nu ne "impopotonam" creatiile excesiv. Sa ai ideea asta la 8 ani mi se pare genial, si ii felicit pe parinti cu ocazia asta. 
Incantarea si entuziasmul copiilor sunt bucuria suprema pentru mine, ceea ce ma motiveaza.
La urmatorul atelier ne vom decora si astfel vom termina felicitarile de toamna, urmand ca de pe 3 octombrie sa incepem cu felicitarile "Cort de indian" pe tema "What's cooking?", de asemenea un design foarte complex, ca cel de mai jos. Copiii abia asteapta. Si eu la fel, logic.

Ne citim din nou peste o saptamana. Desi v-am zis ca am albume noi sa va arat, dar, din fericire, nu e graba.
Va pup pe toti si va doresc o toamna frumoasa!

No comments:

Post a comment