Saturday, September 7

Toamna Artistica incepe pe 19 septembrie

In toata valtoarea evenimentelor estivale de la Biblioteca Judeteana - despre care mai am de "raportat" - aproape ca am uitat sa scriu despre urmatoarea serie de ateliere scrapbooking, care va incepe de joi, 19 septembrie.
Atelierele vor avea loc, in prima faza, pana la 19 decembrie. Vom sarbatori, pentru inceput, toamna, la fiecare atelier pana la Halloween inclusiv. Mai exact, vom realiza felicitari 3D spectaculoase despre toamna, gastronomie si Halloween. Hartiile imprimate sunt irezistibile, iar creatiile vor fi spectaculoase. Nu sunt cele mai usoare modele, dar copiilor le plac provocarile. Iar entuziasmul lor cand le arat felicitarile si ochii plini de curiozitate si incantare ca vor face si ei asa ceva, sunt  motivatia suprema pentru mine.
In imaginea de mai jos aveti cele 3 modele de felicitari pe care le vom crea si noi numai ca ale noastre vor fi despre toamna, gastronomie si Halloween. Ultimul din seria de 4 imagini este albumul "December Daily", pe care noi il vom crea in varianta "mini", bineinteles. Imaginile sunt dispuse in ordine cronologica, bineinteles si pe pagina evenimentului veti gasi detalii cu fiecare creatie in parte.

Daca tot suntem aici, si pentru ca sunt mult prea incantata si...excited (same thing, i know), o sa va arat inca o data filmuletul despre albumul "December Daily" - asta ca sa va faceti o idee si mai clara despre ce vor crea copiii la ultimele 7 ateliere ale seriei. Albumul acesta este maricel in varianta originala, dar din lipsa de timp si...rabdare, noi o sa il cream in varianta mini - A5. Care, credeti-ma cand va spun, nu va fi foarte mini. Tot din cauza lipsei de timp, noi vom insera cate 2 zile pe fiecare fata a paginii: cu alte cuvinte pe fata vom avea poze de pe 1 si 2 decembrie, iar pe verso vor fi poze de pe 3 si 4 decembrie.Sper ca nu am ratat nimic din ce va doreati sa stiti despre aceste ateliere si, daca totusi am sarit peste ceva, nu ezitati sa imi lasati un comentariu sau chiar sa ma sunati la 0756-013774.
Va pup si sa ne (re)vedem cu bine, la ateliere si nu numai! 
O toamna frumoasa, oameni frumosi!

No comments:

Post a comment