Saturday, October 19

Halloween "Twist&Pop"

...pare atat de putin de cand am scris ultima postare, incat aproape ca sunt mandra ca nu am lasat sa treaca o saptamana intreaga intre articole. Cat fierb cartofii pentru piure, am zis sa scriu putin la articolul asta, ca saptamana viitoare va incepe in forta si nu vreau sa pierd ocazia. 
Soooooo, ieri am avut primul atelier din seria de Halloween. Stiti, nu, ce felicitari complicate am facut? Sau, mai exact, vom face. Daca nu, iata, exact asa:

Ei, bine, sa stiti ca ieri, desi nu credeam, am reusit sa terminam baza felicitarilor. Asa incat ele sunt acum gata pentru decorat - momentul nostru preferat, bineinteles. Fetele abia asteapta. Si eu la fel, sa fiu sincera. Din lipsa de timp, nu am filmat in timpul procesului, dar ar fi fost placut sa vedeti entuziasmul si uimirea lor cand vad cum arata "originalul" si, mai apoi, vazand cum si creatiile lor ajung sa arate la fel ca originalul. Dupa cum se vede mai sus, modul de deschidere a acestei felicitari este captivant si imaginati-va cat de bucuroase au fost ele, avand in vedere ca inainte de a incepe sa cream aceste felicitari, le numeau felicitari "magice" pentru ca par a se deschide cu "puterea mintii". Magia a fost 100% reala la final, desi parca tot nu le venea sa creada ca au reusit asa ceva. Sper insa ca am reusit sa surprind si in poze entuziasmul copiilor:

De fapt, iata ca se pare ca am filmat la final, cand eram gata cu baza felicitarilor:

Vom decora folosind 2 colectii spook-taculare, pe care le vedeti la finalul articolului precedent. Iar in interiorul felicitarii vor fi cate 4 imagini dulci foc, tot de Halloween, dar pentru copii. Ah, si data viitoare vom avea si o sarbatorita, pasionata la maxim de scrapbooking si fascinata de folosirea magnetilor in scrapbooking - asa ca ma gandesc la o supriza...magnetica pentru ea ;).
In plus fata de ateliere, am mai creat 3 albume recent: 1 de toamna - care s-a si vandut pana sa apuc sa ii fac o prezentare video - si 2 de Craciun: 1 clasic si altul vintage. Abia astept sa le filmez, desi nu stiu cand. Culmea: mi-am gasit timp sa le creez, dar de filmat mai greu.
Pana saptamana viitoare, cand o sa revin cu noutati de la atelier, va pup si va urez o toamna superba!

No comments:

Post a comment