Thursday, October 31

Primul meu album handmade de Craciun

Al meu??? Nu, evident ca nu al MEU...ci al copiilor care vor veni la aceste ateliere. Oh, yeah...a venit timpul sa cream si primele noastre albume de Craciun. Si ce incantare va fi! Pentru ca, in plus fata de magia sezonului care ne  va infuza sufletele, vom crea ceva fantastic si la propriu si la figurat! Ceva unic, ceva ce vom face pentru prima data si ceva ce ne va ramane pentru mult timp de acum incolo. Ca si abilitatile si notiunile astfel dobandite (nici nu ma mai apuc sa le enumar, ca daca imi cititi blogul inseamna ca le stiti deja). La fel ca si prieteniile pe care le putem lega la aceste ateliere. Intr-un cuvant: bucurie, pe toate planurile.
Albumele noastre vor fi create pe conceptul "#December Daily" - un concept de care sigur stiti de la calendarele de Advent. Spre deosebire de calendare, in care punem cadouri in fiecare buzunaras, in albume vom include cate 1 poza pentru fiecare zi din decembrie pana la #Craciun. Puteti include si poze de #iarna din anii trecuti.
Vom crea albume dupa acest model, dar, datorita limitarilor de timp, vom reduce dimensiunile si nivelul de dificultate. Astfe, albumul nostru va fi in format A5 si copertile vor fi gata facute (aduceti un folder A5 din comert). Apoi, in loc de 12, noi vom realiza 6 pagini si vom atasa cate 4 poze pe fiecare: 2 pe fata si 2 pe verso. Pentru ziua de Craciun, cand facem cu totii o multime de poze, vom crea un buzunar special pe care il montam pe coperta interioara. La final, ne decoram copertile.

Bineinteles ca e posibil ca, in functie de ritmul de lucru al copiilor, seria sa continue si in ianuarie. Cam asta e ce voiam sa va zic despre aceste ateliere. Sper sa va incante ideea.
Si...a-propos, Happy Halloween tuturor! Eat, drink and be...scary!

No comments:

Post a comment