Sunday, October 27

Twist&Pop Halloween aproape gata

A trecut repede si saptamana asta, si o sa treaca si urmatoarea ca prin vis. Dar nu degeaba trece timpul, pentru ca noi mereu reusim sa cream ceva frumos, invatand ceva nou si umplandu-ne sufletele de incantare si bucurie.
Atelierul acesta aproape ca nu a avut loc, pentru ca la Biblioteca era o conferinta internationala in ziua respectiva. Dar pana la urma ne-am desfasurat la Ceainarie, acolo unde am mai avut un atelier, de Paste daca nu ma insel. Interesant, numai de sarbatori se intampla sa avem ateliere acolo? Frumoasa coincidenta, trebuie sa admit.
In orice caz, aproape ca ne-am terminat felicitarile - cred ca am mai avea nevoie de 15-20 minute pentru ce ne-a mai ramas: decorarea portiunii din mijloc si aplicarea de decoratiuni 3D: fantome, lilieci, dovlecei, paianjeni, vrajitoare etc. Am aplicat deja 2-3, dar numai pe exterior, si nu vrem sa fim nedrepti. Numai ca vom avea putin de asteptat, pentru ca vom sari peste urmatorul atelier si ne vom vedea direct pe 7 noiembrie, cand incep atelierele de Craciun. Care, a-propos, sunt ceva unic la noi. Ca si atelierele in sine de scrapbooking, de altfel. Stiu ca suna lipsit de modestie, dar credeti-ma pe cuvant cand va spun ca nu e. In orice caz, despre aceste ateliere de Craciun o sa scriu un articol separat cat de curand. Tot ce pot sa va spun acum e ca inscrierile se fac pana pe 5 noiembrie, exclusiv la numarul 0756-013 774.
Insa hai sa vedem ce am reusit sa obtinem la atelierul de joi:

Iar aici va las cu un scurt video al atelierului - sper sa va placa ce vedeti:

Pana pe 7 noiembrie cand incepe seria de ateliere de Craciun, ne mai citim o data, pentru un articol exact pe acest subiect.
Bucurati-va de toamna adevarata care a sosit in orasul nostru...dupa atata soare si caldura sunt binevenite si putina ceata si racoare, nu ;)? O toamna frumoasa!

No comments:

Post a comment