Friday, December 13

Primul meu album handmade de Craciun - 6

Mmmmm, da, a inceput numaratoarea inversa, nu? Bine, pentru unii, cum suntem noi, a inceput cam de la 1 decembrie. Pentru cei mai putin obsedati de Craciun incepe mai de acum, hehe.
Cu toate acestea, ieri a avut loc ultimul atelier scrapbooking din 2019, si totodata al 6-lea atelier de Craciun - ultimul va fi in 2020. Ieri am lipit numerele zilelor, de la 1 la 24, pe fiecare dintre pagini - cate 2 numele pe pagina, pentru ca pe fiecare pagina vor fi 2 poze, cate 1 pe zi deci. Dupa ce am terminat cu numerele, am lipit decoratiunile de Craciun: braduti, fulgi de nea, Mosi Craciuni cu sacul in spinare, caprioare si ingerasi. Aproape am terminat albumele si sunt superbe. Pot fi folosite deja, in sensul ca se pot lipi in ele toate pozele pe care le fac copiii in aceasta vacanta.
Insa, cum stim ca diferenta sta in detalii, nu o sa lasam copertile nedecorate, asa ca in ianuarie ne mai intalnim de 2-3 ori special pentru a pune la punct aceste detalii. In primul din cele 3 ateliere o sa confectionam un buzunar pe coperta interioara din spate, special pentru pozele pe care copiii o sa le faca de Craciun - ca atunci toata lumea face mai multe poze decat de obicei. Iar la ultimele 2 ateliere vom decora coperta interioara frontala si vom lipi pozele. O sa fie superbe, la superlativ.
In afara de asta, le-am amintit sa ii scrie cat mai repede scrisoare Mosului. Si mi-a placut foarte mult reactia lor: i-am zis Mosului sa imi aduca ce vrea el, ca si anul trecut, ca mi-a placut mult ce mi-a adus. Tot asa de mult mi-a placut sa aflu de la mamica baietelului ca acasa n-are chef să facă absolut nimic handmade, si ca e uimita de ce si cat de bine confectioneaza cu noi. Pai cred si eu - si mamica lui - inconjurat de atatea fete dragalase, istete si talentate...cum sa nu ai spor ;)?! Va las cu 2 colaje, unul din timpul procesului creativ si altul cu creatiile finale. Ieri au lipsit 2 dintre fetite, cu ele vom recupera in 2020. Sper sa va placa:


Aici se vad mai bine decoratiunile, sper


Albumele vor fi complet terminate pe 30 ianuarie. Pana atunci insa mai e ceva...asa ca sa ne bucuram de timpul pe care il avem la dispozitie pana incepe nebunia cumparaturilor de sarbatori! Si, bineinteles, sa ne bucuram mai ales de sarbatori! Sa ne auzim cu bine, dragii mei!

No comments:

Post a comment