Friday, January 17

2020 incepe creativ

La Multi Ani, oameni buni si frumosi! Sper ca ati avut sarbatori frumoase si linistite, sau mai exact, asa cum vi le-ati dorit. Sper ca ati facut poze, ca sa va ramana amintirile si in format print, ca din memorie ni se sterg de la an la an :D. Urmatorul pas e sa va comandati un album personalizat, ca cel din clipul de mai jos, de exemplu:

Mai sunt doar 2 albume disponibile:


Filmuletul cu celalalt album, care e creat in stil vintage, e prea mare pentru blog, dar il puteti viziona aici. Ambele au preturi reduse ;).

La atelierul de ieri am primit declaratii de "dragoste" complet neasteptate: mi s-a marturisit ca ne-a fost dor de ateliere. E adevarat ca nu ne-am vazut de 1 luna si ca si mie mi-a fost dor sa creez cu piticii entuziasma(n)ti. Dar ieri am recuperat: am confectionat si decorat buzunarele 3D pentru pozele de Craciun, am lipit numerele pe pagini - ca doar de aia se numeste album December Daily - si am lipit cateva poze in album. Joia viitoare aducem pozele - 30 in total - si le lipim frumos in primul nostru album handmade de Craciun, cu care o sa fim gata pe 30 ianuarie.

Iar aici aveti un videoclip cu activitatea de la atelier, mai pe larg si cu sonor:


Pana data viitoare, va urez o iarna cu caldura in suflete!

No comments:

Post a Comment