Saturday, February 22

Inimioare super-3D de Dragobete

Am zis in articolul acesta ca urmatorul atelier va fi despre iubire - in stil romanesc. De Dragobete, adica. Daca ati uitat cumva, Dragobetele e luni, pe 24 februarie - in fiecare an la fel - si daca ati uitat sa ii luati un cadou persoanei dragi, inca mai e timp. Si cred ca stiti deja ca cele mai apreciate cadouri sunt cele facute chiar de voi. Asa ca...spor re-creator!
Ce am facut noi la atelier, poate ma intrebati. Pai felicitari-sevalet cu inimioare supra-3D, cam ca cele din colajul de mai jos. O inimioara super-3D e facuta din 9 inimioare suprapuse - toate de aceleasi dimensiuni (5 cm). Oricat ar parea de simpla, credeti-ma ca si la o astfel de inimioara se poate gresi lejer, dar din fericire, cu banda dublu-adeziva totul se poate repara destul de usor, fara sa sacrificam materiale in plus sau sa distrugem ceea ce am facut deja.


Echipa magica

Iata si videoclipul atelierului:

Copiii au fost incantati de ce au obtinut si abia asteapta urmatorul atelier, care contine, de fapt, 2 ateliere: unul la care vom crea felicitari sevalet (de data asta inversate), de Martisor, iar celalalt, pe 5 martie, cand vom crea felicitari-casuta de 8 Martie, dupa modelele de mai jos:
   
Felicitare sevalet-inversat                          Felicitare-casuta

Pana atunci, va urez tuturor un weekend frumos! Pup you all!

No comments:

Post a Comment