Saturday, February 29

Martisoare pe sevalet

Eu asa imi dau seama cat de repede trece timpul: cand fac planificarea atelierelor scrapbooking. Si apoi, cand scriu despre fiecare atelier in parte, imi dau seama ca "acum 1 luna faceam agenda pentru atelierul asta".
La atelierul de joi, planificat cam acum 3 saptamani, am creat ce altceva daca nu felicitari de 1 Martie?! Felicitari seavlet-inversat, o noutate pentru cei 6 din 7 copii prezenti si mamicile lor. Copiii au fost, ca de obicei, incantati de rezultate, dar chiar si de proces. Ceea ce conteaza enorm. Pentru ca, la urma-urmei, sa savurezi procesul creator e mai important decat sa savurezi rezultatul. Ala poate sa iti placa sau sa nu iti placa atat de mult, dar atat timp cat ai savurat "calatoria" esti mereu castigat.
In plus, bucuria oferirii creatiei e mai mare decat daca o pastrezi pentru tine. Si toti copiii abia asteptau sa ofere martisoarele.
Cei 7 Magnifici si martisoarele lor 

Doar cei 7 Magnifici si martisoarele lor

Clipul atelierului

Saptamana viitoare e 8 Martie, deci, evident, urmatorul atelier va fi dedicat femeilor dragi din viata noastra. Un alt motiv major de sarbatoare. Vom crea felicitari-casuta ca cea din imagine, dar cu motiv floral in acuarela - vor fi absolut SUPERBE, va garantez! Pana atunci, va pup you all si va urez un weekend frumos de tot!

No comments:

Post a Comment