Friday, February 14

Si copiii sarbatoresc Valentine's Day

La atelierul de ieri ce altceva puteam sarbatori daca nu Valentine's Day?! Cu o colectie de hartie imprimata adecvata, adorabila si speciala pentru copii, de la Authentique. Gripa asta afecteaza destul de mult activitatile multora, inclusiv Biblioteca Judeteana a trebuit sa anuleze activitati planificate din timp, din cauza faptului ca multi copii, raciti fiind, nu au putut participa. Din acelasi motiv, si noi am fost 5 in loc de 7. Am avut chiar si o echipa, pitic si mamica, care au lucrat impreuna, ceea ce noi incurajam constant.
Am creat fiecare cate o felicitare-balansoar si am vazut, inca o data, cat de importante sunt detaliile: felicitarea noastra fie nu se inclina, fie nu are stabilitate daca nu lipim unde trebuie decoratiunile. E fascinant pentru copii sa vada cum o jumatate de centimetru poate face diferenta intre o felicitare reusita si una care nu sta cum trebuie. Insa toate au fost reusite, frumoase, scumpe si adorabile foc. Iar azi vor ajunge fiecare, in plic, fie la mami, fie la tati, fie la ambii, fie la colega respectiv colegul de banca. Imaginati-va surpriza si incantarea lor. 
Cei...5 Fantastici

Colaj

...si videoclipul atelierului:

Si urmatorul atelier va fi dedicat iubirii, dar in stil romanesc: de Dragobete. Vom crea felicitari sevalet simple. Am fi creat duble, dar majoritatea participantilor, de fapt toti, cu exceptia unuia, nu au mai creat felicitari-sevalet, si atunci trebuie sa revenim putin la...basics, cum se spune. Si, in plus, vom invata sa facem inimioare 3D, iar ei abia asteapta. Ca si mine, de altfel. 
Pana atunci insa, weekend placut voua si plin de iubire!

No comments:

Post a Comment