Saturday, February 15

Spune-ti povestea intr-un album interactiv

Va ziceam intr-o postare de...anul trecut ca o sa revin - speram sa reusesc pana in Anul Nou, dar se pare ca nu mi-a iesit - cu albumele pe care le-am creat in ultima parte a anului trecut, cand am fost foarte prolifica. Unele s-au vandut asa de repede ca nici nu am apucat sa le fac poze, dar de azi o sa va prezint albumele carora am reusit sa le fac un filmulet de prezentare. O sa apara in ordine cronologica, sa nu ma incurc. Si...sa stiti ca sunt constienta ca vine primavara, dar Craciun avem si anul asta, slava Domnului! Asa ca nu strica sa profitati, ca sa stati linistiti atunci cand toata lumea o sa intre in panica aferenta sarbatorilor de iarna! Oricum, nu mai sunt decat 2 albume de vanzare, si fiecare e unicat!
Albumul de azi e de Craciun, in stil modern, creat cu o colectie mai veche de hartie imprimata de la Simple Stories, dar care mie mi-a placut foarte mult, si e inspirat de albumul Marthei Tucker, ca asa e frumos, sa acordam credit acolo unde e cazul. 
Albumul e 100% handmade, masoara  17,5 x 20,5 cm x 8,5 cm, este protejat cu coltare metalice decorative si poate include 100 din amintirile voastre de Craciun in format foto.
Pe coperta interioara din spate contine un buzunar in care poate intra inca un mini-album cu vreo 20 poze, sau, bineinteles, vreo 20-25 poze.
Albumul e acum la pret redus si costa 350 (de la 405 lei). Poate fi comandat fie la telefon 0756-013774, fie cu email la green1977@gmail.com.


Buzunarul de pe coperta interioara din spate

Iar aici va las cu prezentarea completa a albumului, neaparat cu sonor:

In speranta ca va place cel putin la fel cat mi-a placut mie sa lucrez la el, va urez un weekend superb si va astept curand cu noi vesti. 
Pup you ya'll!

No comments:

Post a Comment