Friday, March 6

Castele handmade de 8 Martie

Castele, copiii asa le vad. Eu, datorita varstei cred, le vedeam casute. Dar acum nu am cum altcumva sa le mai vad decat castele. Ba mai mult, castelele noastre sunt mobile: le inchidem si plecam cu ele la plimbare, oriunde. La ce imaginatie avem, chiar oriunde. Cum sa nu iubesti copiii si copilaria, cand vezi ce imaginatie nelimitata au?! Si asta ca sa mentionam numai una din multiplele lor calitati.
Ieri a fost mare incantare, ca doar cream pentru mamici si femeile dragi din viata noastra! Si am creat ceva special, bineinteles. A fost un atelier mai intens decat de obicei, pentru ca au fost si mai multi copii, dar si pentru ca felicitarea a fost mai complicata decat de obicei: nu cea mai complicata, dar pe aproape. "Complicat" pare mult in contextul asta, insa copiilor le plac provocarile si aleg intotdeauna sa realizeze cele mai complicate modele, asa ca nu ne incurcam degeaba. Ieri accentul a fost jumi-juma: atat pe constructie cat si pe decorare. Iata deci cam cum arata felicitarile noastre:

Cei 8 Fantastici

Combo

Lucru intens, chiar si in echipe de pici si mamici

Clipul atelierului - neaparat cu sonor

Ei, acum ca a trecut si atelierul de Ziua Femeii, mai mult ca sigur ca si voi va intrebati ce o sa mai facem. Credeti-ma, sunt mai mult decat obisnuita cu intrebarea asta. Copiii ma intreaba asta la fiecare atelier. La urmatoarele 4 ateliere vom crea Calendarul Anotimpurilor, aproape la fel cu cel din videoclipul de mai jos, doar ca al nostru va fi de 2 ori mai mare ca dimensiuni si va avea 8 pagini in loc de 24:


Copiii sunt fascinati de el, si am ales sa il facem pe anotimpuri - in loc de luni - ca sa avem cat mai repede rezultatul dorit. Nu vrem sa testam rabdarea copiilor, nu?! Iar dupa aceea vom avea inca un atelier, cel de Paste, care va avea loc pe 9 aprilie, tocmai bine, inainte de vacanta de Paste a copiilor.
Cam astea sunt noutatile mele. Sper ca va plac si promit sa va tin la curent cu tot ce se intampla mai frumos pe aici pe la mine. Pana data viitoare, pup you all, weekend frumos si La Multi Ani de Ziua Femeii!No comments:

Post a Comment