Friday, March 27

Scrapbooking in vremea...pandemiei

...la fel ca "Dragostea in vremea holerei"? Sa ne mentinem optimisti! E si unul din motivele pentru care am lansat aceste ateliere gratuite. Un alt motiv fiind acela ca acestea sunt vremuri in care omul acorda atentie lucrurilor cu adevarat importante. Apoi, copiii stand atat de mult in casa, inevitabil se vor plictisi. Asa ca timp de o ora pe saptamana - e putin, stiu, dar poate ca pe masura ce se va mari ziua vom mari si intervalul - joia de la 6 pm ne intalnim online ca sa cream impreuna felicitari si pagini de album personalizate pe diverse teme. Atelierele sunt destinate pe de o parte copiilor si mamicilor lor, iar pe de alta parte oricui vrea sa creeze, indiferent de varsta.
La primul atelier online, la care am avut 3 participante - fiica, mamica si surioara - am creat pagini de album de primavara dupa o schita. Avand doar o ora la dispozitie, ajutoarele sunt la mare pret. Am avut de ales intre 2 schite si am ales-o, bineinteles, pe cea mai "dificila". Dar, evident, si creatia a iesit mai interesanta. La urmatoarele ore imi propun sa invatam mai multe despre armonia cromatica, mai exact despre cum se asorteaza armonios culorile. Dar pana una-alta, hai sa vedem ce am creat la primul atelier de scrapbooking online:
In timpul atelierului

Teo a trebuit sa plece, dar cand a revenit acasa a continuat sa creeze la pagina si iata cum arata cand a terminat-o. De fapt, mint: aseara era aproape 100% gata, mai lipseau doar clestisorii. Dar nu s-a lasat si azi a facut rost de niste clestisori iar acum e 100% fericita cu pagina ei. Pasiunea ei ma motiveaza teribil de mult!
Creatia lui Teo

Data viitoare tot pagini de album facem, insa fiecare are libertate maxima in a-si alege tema creatiei. Vom folosi cu totii aceleasi schite (vom avea din nou de ales dintre 2 schite). Pana joia viitoare, tocmai bine, aveti timp sa va ganditi pe ce tema doriti sa creati si sa va achizitionati materialele necesare, daca nu le aveti deja. 
Pana atunci, deci, sa stam cu totii cumintei acasa si sa savuram acest timp liber, ca nu stiu de ce am senzatia ca, desi nu stim pentru cata vreme vom avea timp liber, va veni o vreme cand ii vom duce dorul. Si, ca de obicei, atunci cand are ceva, omul nu il apreciaza. Deci sa il savuram, zic. Carpe diem, seize the day...you got the drift! Take care!

No comments:

Post a Comment