Saturday, April 11

Felicitari de Paste handmade, online

Creativitatea chiar nu are limite, si sigur nu unele impuse de pandemia asta. Portia de bucurie handmade de saptamana asta- a doua la numar, de altfel (sunt o norocoasa, stiu) - a venit din revederea cu Teo, Iris si mamica lor pentru a crea felicitari de Paste. Ca de fiecare data, au fost 2 schite de asezare in pagina, la alegere:
  Schita aleasa de mami           Schita aleasa de Teo

Au creat, ca de obicei, mami si Teo, dar mami a creat o felicitare mai mica, si pentru Iris. Am asezat rezultatele unele sub altele ca sa vedeti corespondenta directa intre schite si creatii (daca sunt prea mici, dati click pe fiecare imagine pentru a o mari). Felicitarea lui mami e in format A6, iar a lui Teo format A5, ambele sunt duble, adica se deschid pentru a scrie un mesaj in interior, asa cum a facut si Teo, de altfel: 
              
Felicitarea lui mami             Felicitarea lui Teo..............      cu mesajul din interior

Cam frumoase, nu? Si cam greu de ales doar una, stiu.
Daca stam sa ne gandim putin, felicitarile astea au o valoare istorica: sunt primele felicitari de Paste create in perioada pandemiei. 
Dar fetele noastre nu se opresc aici: Iris vazand-o pe mami toata ziua pe laptop, a vrut si ea laptopul eu, asa ca Teo i-a creat unul, din carton. Nu pot decat sa o invidiez pe Iris pentru asa un laptop frumos. 


Teo si mami in plin proces re-creativ

Sper ca va place ce facem noi la ateliere si sper sa va inspire si pe voi sa creati intr-un fel sau altul. Noi ne revedem pe 24 aprilie, pentru a crea pagini de album despre Pastele sarbatorit in regim de #stamacasa. Poate pana atunci o sa revin cu o postare despre motivul primei mele bucurii handmade de saptamana asta, ca nu am reusit sa stau degeaba si am cedat tentatiei de a crea - ma "mancau" degetelele de prea mult timp, ma intelegeti, cred. E surpriza, dar va spun ca are legatura tot cu Pastele.
Sa avem cu totii zile linistite si...creative, sarbatori pascale cat mai frumoase, cu multa-multa sanatate si lumina in suflet!

No comments:

Post a Comment