Friday, April 3

Scrapbooking-ul ne face viata mai usoara

Indiferent ca e pandemie sau nu, scrapbooking-ul - si orice hobby, de altfel - ne face viata mai frumoasa. De aia se si spune ca oamenii care au un hobby sunt norocosi. E evident insa ca in perioade de criza un hobby ajuta cu atat mai mult. Stiu ca apare intrebarea "Cat chef poti sa ai de creat cand lumea e in criza?". Nu atat de mult ca de obicei, cu siguranta, dar la urma-urmei suntem adulti si avem un coeficient destul de mare de auto-disciplina. In plus, pofta vine mancand. Asa ca incepem usurel si, treptat, o sa vedem ca o sa avem din ce in ce mai mult chef de a crea ceva. In plus, toti recomanda acum sa urmam o rutina zilnica. Si n-om putea crea in fiecare zi, dar de 2 ori pe saptamana tot om reusi. Asta si pentru a ne ocupa timpul liber, excedentar in perioada asta.
Cu copiii e mult mai usoara treaba, pentru ca ei sunt mult mai doritori, mai ales daca au fost educati in acest sens. Daca nu, descopera si sunt pe loc fascinati.
E clar ca perioada asta ne-a prins nepregatiti din punct de vedere al materialelor necesare - inclusiv pe mine m-a gasit fara pic de hartie imprimata si recunosc ca deocamdata evit sa comand online. Vreau sa vad cat rezist fara - imi place sa imi testez limitele. stiu.
Ieri am avut cel de-al 2-lea atelier de scrapbooking online si am creat pagini de album de primavara pornind de la o gama cromatica si de la o schita de asezare in pagina:
                   
         
Ieri tot Teo a participat la atelier, impreuna cu mama si surioara ei de 4 anisori, Iris. Iar de data aceasta si Iris a creat o pagina de primavara. Pe care a terminat-o mami pana la urma, dar nu conteaza, e clar ca, vazand-o pe Teo, se "molipseste" si ea. 
Teo cu Iris si cu mami


Mai mult de atat, Iris face si quilling: am ramas uimita sa vad ce pisicuta multi-colora frumoasa au realizat mami si Teo cu ajutorul ei. Superba, nu?


Va las acum cu creatiile de la atelierul de ieri si va invit la atelierul de saptamana viitoare cand vom crea felicitari de Paste:
Pagina lui Teo, format A4

si pagina lui Iris, format A5

Sper ca va place ce cream noi online si ca, usor-usor, va "molipsim" si pe voi. Nu conteaza cum si unde creati, ci doar sa creati.
Pana data viitoare, sa avem un weekend frumos cu totii si sa stam acasa cuminti, e al naibii de important!

No comments:

Post a Comment