Sunday, June 21

Primul concurs al vacantei de vara e ComcraftyDragi prieteni Comcrafty,

Cum altfel am putea sarbatori sosirea vacantei de vara decat printr-o invitatie la creativitate?! Astfel, va provocam si pe voi sa creati o felicitare fascinanta sau o pagina de album personalizata pornind de la unul din tutorialele noastre gratuite, pe care le veti gasi pe canalul nostru de Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=5EQqx8k4QLY&t=5s
https://www.youtube.com/watch?v=VdLoVokCHFQ&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=X0vxelJH_zw&t=93s
https://www.youtube.com/watch?v=9L4DjqiiQQs&t=4s


Asadar, ca sa puteti participa, nu trebuie decat sa:

1. Apreciati pagina Comcrafty si sa va abonati (subscribe) la canalul nostru de Youtube
2. Lasati un comentariu la aceasta postare in care dati #tag la 3 prieteni pasionati de handmade

Cand ati terminat, postati pe pagina noastra FB o poza cu creatia voastra, insotita de hashtag-ul scrapbookingestival2020. Ne-am bucura dacă participanții vor posta fotografiile lucrărilor și pe pagina personală de facebook, utilizând, alături de text, și eticheta Comcrafty.

Premiul este un minialbum personalizat ca cel de mai jos, care va fi creat SPECIAL pentru castigator, pe tema aleasa de el/ea:

Concursul are loc in perioada 15.06 - 25.07.2020. Tragerea la sorti si anuntarea castigatorului vor avea loc pe 31.07.2020. In termen de maxim 10 zile lucratoare dupa aceea, castigatorul va fi contactat prin mesaj privat si rugat sa furnizeze datele personale pentru livrarea premiului. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti (random.org).


Spor re-creator maxim tuturor !

**********************************
Nu ne asumam responsabilitatea pentru imposibilitatea de livrare a premiului ca urmare a furnizarii de date incorecte sau incomplete si ne rezervam dreptul de nu mai retransmite premiul.
Fiecare participant are dreptul sa se inscrie o singura data pe toata durata concursului. Orice inscriere incompleta sau neconforma cu realitatea va fi considerata nula. Participantii trebuie sa aiba minim 15 ani si sa locuiasca in Romania.
Acest concurs nu are nicio legatura cu Facebook sau Instagram.

**********************************

No comments:

Post a comment