Wednesday, November 25

Album pop-up de Craciun plin de artificii WOW

Dragii mei,

iata ca am creat si cel de-al 2-lea album de Craciun si am vrut neaparat sa fac unul plin de efecte WOW! E aproape format A4 si e plin de "artificii": toate sunt 3D, pop-up si interactive. Astfel incat sa va incante mereu privirile si sufletul, iar pe prietenii vostri sa ii uimeasca de fiecare data. Spun asta pentru ca albumul poate fi tinut expus pe toata perioada sarbatorilor, asa ca "satisfactia e garantata" cum spunea candva o reclama ;).
"Artificiul" din poza e unul din ele:
Una din paginile pop-up 

...dar o sa las videoclipul sa vorbeasca de la sine:

Si nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca astfel de albume sunt cadoul perfect pentru absolut oricine, indiferent de ocazie. Prin calitatea materialelor si a lucraturii, reprezinta un cadou de lux. Si este perfect atat in situatia cand vreti sa faceti un cadou personal, dar si colectiv pentru un coleg de serviciu, de exemplu.
Dar bineinteles ca si pentru copii avem cadoul ideal. Indiferent daca e Craciunul sau ziua sa de nastere, kitul de creatie handmade "O felicitare cu orice ocazie" ii va incanta la maxim atat pe copii cat si pe parinti & bunici.

Tineti FOARTE aproape, dragii mei, pentru ca la 1 decembrie incepe seria "12 zile de Craciun" cu inspiratie, tutoriale si un giveaway crafty - pe canalul nostru de Youtube. Dati Subscribe ca sa fiti anuntati de fiecare data cand postam ceva nou si cool. 
Pe curand! Va pup!

No comments:

Post a Comment