Wednesday, November 18

Bun venit acasa! Ciocolata calda sau cidru de mere?

Albumul asta este favoritul meu no1 din tot ce am creat anul asta, de departe. 
Intre timp, am mai creat 2 albume: unul de Craciun si altul de baby-boy. Inaintea lui am creat alte 2 albume: unul de Craciun in stil retro si altul tot de toamna dar axat in jurul animalutelor. Si tot "Fall Festival" a ramas "my number one".
Coperta

"Problema" a fost ca s-a vandut inainte sa-i pot face o sedinta foto ca lumea, nu am reusit decat o poza sa-i fac inainte de a-l da, dar din fericire reusisem sa-i fac prezentarea video.
Atat de bine m-a facut sa ma simt cand l-am creat, incat atunci cand l-am terminat mi-a parut rau...si acum am acea senzatie, daca ma credeti, si de aceea abia astept sa fac un altul, unul doar pentru noi - album de toamna chiar nu avem. De fapt trebuie sa recunosc ca, daca e sa vorbim de anotimpuri, nu pot spune ca avem vreun album pentru nici unul din anotimpuri. E clar ca avem albume de Craciun si de Halloween, dar asta nu inseamna ca avem album de iarna si respectiv de toamna.
Albumul e facut, ca si "Cozy Evening", cu hartii de la Mintay - si, a-propos, in Romania suntem singurul distribuitor de hartii imprimate Mintay. Care, cred ca sunteti de acord cu mine, sunt minunate, 100% originale, pline de sensibilitate si datatoare de comfort. Iar daca nu ati vazut pana acum colectiile lor, iata-le aici.
"Fall Festival" are 23 x 16 x 6 cm si 5 seturi de pagina, dar nu va mai tin de vorba, ci va las cu videoclipul:


Sper ca va place cel putin la fel de mult cat mi-a placut mie! 
Va pup si sa ne auzim cu bine!

No comments:

Post a Comment