Wednesday, November 11

"Cozy evening" - comfortul la putere si o tripla premiera

Primul album al toamnei este dedicat tuturor celor care iubesc natura, toamna si natura toamna ;). E facut cu colectia cu acelasi nume de la Mintay, pe care o gasiti inca in magazin.
Asa cum spuneam in articolul precedent, la mine aproape in fiecare an, inaintea toamnei si a Halloween-ului vine Craciunul. Nu pot sa rezist si in fiecare an ma tenteaza prea tare colectiile de Craciun, asa ca mereu ajung sa creez ceva de Craciun si abia apoi de toamna si Halloween. De fapt, anul asta nu am creat nimic de Hallowen. Nimic in afara de seria de tutoriale "13 Zile de Halloween", creata cu drag special pentru voi.
Imediat insa ce am terminat primul album de Craciun al anului, nu am rezistat mult si am inceput lucrul la albumele de toamna. Am inceput cu "Cozy Evening", o colectie pe care o stiam de ceva vreme deja, si am zis sa o iau in ordine cronologica.
Albumul masoara cca. 22 x 16 cm, are 4 seturi de pagina si are un stil foarte delicat. Ador animalutele, ele au fost cele care au facut ca aceasta colectie sa-mi fie atat de draga, desi culorile dominante nu sunt printre favoritele mele. Sau mai exact nuantele lor. Desi sunt zodie de Pamant, nu ma atrage deloc maro-ul. Insa catelusul, veverita si caprioara au dominat scena. Se vede si pe coperta, nu ;)? Care a fost pentru prima oara decorata cu elemente de fussy-cutting. Deci o premiera.
Tripla premiera, de altfel, pentru ca, pe langa asta, e prima oara cand cotorul albumului este laminat. Si la fel si elementele decorative. Pe langa aspectul lucios sau satinat, laminarea aduce un plus de rezistenta in timp, evident.
Albumul poate include pana la 70 de poze de 9×13 cm si mai mici si vine cu o rola de banda dublu-adeziva, pentru ca tu sa treci direct la lipirea pozelor.

Coperta albumului:


Sper sa va placa si sper sa avem cu totii o toamna frumoasa si...cat mai safe!
Va pup si pe curand!

No comments:

Post a Comment