Invata SUEDEZA

Like & Follow us on Facebook!


In calitate de traducatori profesionisti cu 30 de ani de experienta, suntem la curent cu "trendurile" in materie de limbi straine cautate, impuse de miscarile politice si economice la nivel mondial. Actualmente, acestea sunt:

1. limbile scandinave (suedeza, norvegiana si daneza)
2. limbile asiatice
3. limbile arabe
In acest moment, este mult mai usor sa inveti limba suedeza venind la singurul curs de suedeza din Romania cu suedez nativ.
Limba suedeza ofera un mare avantaj: acela ca, odata invatata, iti garanteaza si intelegerea celorlalte 2 limbi scandinave, in proportie de 75% vorbit si 95% scris. Oferindu-ti astfel sanse triple la angajare!


Scoala de Suedeza iti este alaturi in descoperirea tainelor acestei frumoase limbi scandinave atat tie, ca licean care vrei sa urmezi cursurile universitare la o facultate din Scandinavia, cat si tie ca si cadru medical, atat de cautat in SuediaEste de la sine inteles, deci, ca doresti sa te integrezi cat mai repede. In acest scop, am pus la punct 2 programe separate: una dedicata liceenilor care doresc sa urmeze cursurile universitare in Scandinavia, iar cealalta dedicata cadrelor medicale care vor sa isi practice meseria in Suedia, o tara care este in mare cautare de cadre medicale.
Programa dedicata liceenilor este menita sa-i aduca pe acestia la un nivel intermediar (A2) al limbii suedeze, astfel incat sa se poata descurca nu numai in situatii critice (la gara, in magazin, la farmacie etc), ci sa poata sustine conversatii de baza cu colegii si profesorii.
Pentru a putea profesa in Suediaorice cadru medical da un examen de limba care trebuie absolvit cu minim nivelul  B1. De aceea, programa pentru ei este una completa, necesitand o perioada de minim 1 an, si este adaptata in functie de nevoile fiecarui cursant/grup.

Cu noi vei învaţa suedeza predata oficial emigranţilor stabiliţi în Suedia, asistat fiind de un suedez NATIVPe fiecare nivel, A1-A2 si B1-B2, vă punem la dispoziție 4 manuale a căror asimilare vă va garanta o integrare ușoară odată ajunși în Suedia.
Cursurile se împart în 4 module, care acoperă nivelurile A și B (introductiv, intermediar, de bază/independent) ale Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.
Cele 4 module au urmatoarea structura:
Modul A1 (introductiv) -  30 ședințe
Modul A2 (intermediar) - 30 ședințe
Modul B1 (de baza) - 40 ședințe
Modul B2 (independent) - 50 ședințe

Plata se face in avans, la fiecare 10 sedinte. 

In functie de varsta cursantilor, sedintele dureaza 60, 75 sau 100 minute, iar cursul este adaptat in functie de capacitatea de asimilare a fiecaruiaSe dau teste intermediare la fiecare 3 capitole, pentru a monitoriza indeaproape progresul, iar testul final este corectat de un suedez nativIn plus, pentru a va perfecționa pronunția (atât de diferită de limba română), timp de 15 minute pe sedinta puteți dialoga cu un suedez NATIV, pe tema abordata in sedinta respectiva.

Cu noi beneficiezi de urmatoarele:
1. teme corectate, pentru ca tu sa nu inaintezi facand greseli
2. teste intermediare la fiecare 3 capitole, pentru a monitoriza indeaproape progresul
3. 3 - 4 manuale de ultima ora, dupa care invata toti emigrantii stabiliti in Suedia
4. sansa de a dialoga 15 minute cu un suedez nativ, pe temele abordate in fiecare capitol, pentru a-ti perfectiona PRONUNTIA
Grupuri: maxim 3-4 persoane
Inscrieri: info@mvcreative.eu sau la telefon 0756-013 774

Va asteptam cu drag!


No comments:

Post a Comment